En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Türkiye’de mevzii yönetmeliklere nazaran ne dokumalarda yangın bapsı giymek zorunludur bakacak olursak;

Yangın çabucak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla namuslu orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması midein kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi bağımlı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Sınırlı bir ısıya denli dayanıklı olan yangın kapılarının insanların dışarıya çıkmasını esenlayana derece dayanması çok önemlidir.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın amaçlı korunmak istenen koridor yahut hol.

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla alay malay oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü anında çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu durum güç kaybı olmaması yürekin önemlidir.

Yangın sırasında emniyetliğin esenlanması ve amelî şekilde tahliyenin gerçekleşmesi ciğerin kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar emniyetli şekilde binanın terk edilmesine olanak tanılamar.

Veriler bapların belirli derecelere denli dayanabildiğini gösterse bile bu tarz şeylerin bütünü manevra ortamında kaydedildiği sinein çın hayatta aynı hatimeları vermeyebilir.

Yangınlar bazı o denli şiddetli olmaktadır ki çeliği bile eritebilmektedir. Harbi takılmış bir yangın kapısı binanın sineindeki bina sakinlerinin hariçarı tahliyesini makul müddet emniyetli hale getirir.

ve kontrolleri yapılmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde bile buna son radde uyanıklık edilmektedir. Medyaya yansıcenah ve yangın bapsı nedenli güç kayıplarının olması bu mevzuya neden ögönen verilmesi icap ettiğinin en önemli demıtıdır.

Genellikle yangın merdiveni ile baş başa kullanılan Yangın Çıkış Kapısı bu ivedili çıkış bapsı, bunalım anlarında insanoğluın yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Lüzum bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak horda ülke düzlük illere görev vermekteyiz.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin indinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page